KONSTEN ATT SKULPTERA MED ORD

OM MIG


En god historia är alltid värd att berättas.

Ända sedan jag lärde mig att skriva har jag älskat att uttrycka mig i skriftlig form.

Första romanprojektet påbörjades med en klasskamrat i åk 6 men redan innan dess hade jag deltagit i en novelltävling och vunnit ett pengapris.


1997 gav jag ut boken Maria hämtar lillebror på egen hand. Det är en bok för 3-5 åringar och handlar om hur det är att hämta ett småsyskon i ett annat land genom adoption. Boken finns inte längre att tillgå.


För närvarande skriver jag på en roman som utspelar sig i Tornedalen/ Norra Finland och har sitt ursprung i en familjeskröna från 1800-talet.


Dessutom är jag ifärd med att skriva en liten bok för självreflektion som har sitt avstamp i den micropod jag spelat och fortfarande spelar in i appen Time to Tell - Coachen på bänken. Och det i sin tur är sprunget ur min verksamhet i mitt företag och som internationellt certifierad coach.


På Time to Tell kan du också lyssna till den släktberättelse jag har påbörjat. Kristina - Och all min värld är Kardis. Ytterligare en familjeberättelse från Tornedalen där information från arkiv blandas med min egen fantasi om hur det kunde ha varit för min farmors farmor.


Naturligt blir också skrivandet en del av mina uppdrag jag får som borgerlig officiant.