Borgerlig

OFFICIANT

LIVET


Det vi befinner oss mitt i och som också medför många situationer där vi önskar en högtidlig inramning.


Begravning, bröllop och att namnge ett barn är väl de vanligaste tillfällena då vi gärna vill ha någon ceremoni.


Men det finns så många fler tillfällen om man önskar - fira ett tillfrisknande, att bli vuxen, studenten, examen, att äntligen våga visa sin kärlek och många fler. 


Oavsett vilken ceremoni du/ ni har i åtanke har vi ett första förutsättningslöst samtal för att se om du/ ni tycker att jag är rätt och att jag känner att jag kan åta mig uppdraget.

Vad är en borgerlig officiant?


De ceremonier vi vanligast tänker på är just begravning, bröllop och dop. Dessa utförs oftast av en religiöst utbildad person ( präst, imam o s v). Det blir allt vanligare att man efterfrågar någon som inte är bunden till de religiösa inslag som behövs för dessa ceremonier.


Som borgerlig officiant genomför jag en ceremoni helt utan religiösa inslag.

Jag är heller inte partipolitiskt bunden.


Min utbildning har jag fått hos Humanisterna. 

MITT UPPDRAG


Jag är mån om att lyssna in vad du/ ni önskar och att tillsammans med dig/ er utforma den ceremoni som blir till ett fint minne.


Jag har inte vigselrätt och det innebär att om du/ ni vill att jag håller i en bröllopsceremoni behöver brudparet genomföra en juridisk akt. 


Kostnaden för uppdraget är beroende av vilken omfattning ceremonin har men jag redovisar alltid kostnaden för ceremoni och ev andra omkostnader innan du/ ni bestämmer er. 


Jag finns i Örebro men har inget emot att röra på mig.

Kontakta mig på telefon eller på e-post för att boka in ett första samtal. 

Detta samtal kan ske i ett fysiskt möte eller digitalt via zoom eller på telefon.